نکاتی که باید قبل از اکستنشن مو بدانید

اکستنشن مو یک گام برای داشتن موهای طبیعی و جذاب

اکستنشن مو در زبان انگلیسی اصطلاحاً به معنای افزودن بلندی، طول، حجم و پُر پشتی مو است. معادل آن در زبان پارسی استنش مو خواهد بود. اکستنشن‌ها بطور کلی به دو روش «طبیعی مو» و «موی مصنوعی» انجام می‌شود. لازم است بدانید که اکستنشن مو صرفاً جهت بلند کردن قد و اندازه مو نیست، بلکه با کمک این روش به آسانی می‌توان به مو حجم و رنگ دلخواه را نیز داد.

در واقع با کمک اکستنشن می‌توانید در هر سن و سالی که هستید موهایی خوش حالت ضخیم و بلند داشته باشید و یا موهایی ضخیم و بلند را در لابلای موی طبیعی خودتان اضافه کنید که این موضوع بدون شک به جذابیت ظاهری موهای شما می‌افزاید. با استفاده از اکستنشن‌های حرفه‌ای علاوه بَر بلند کردن قد مو می‌توان به رنگ‌ها و هیلایت‌های متفاوت و جدید بدون استفاده از مواد شیمیایی مضر دست یابید. موهای مصنوعی و هایلایت براحتی به کلیپس و سنجاق سر وصل شده و آرایش طبیعی خود حالت می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: امسال موهامو چه رنگی کنم؟

نکاتی که باید قبل از اکستنشن مو بدانید

انواع روش‌های اکستنشن مو

یک: اکستنشن موی گرم

در انجام این نوع اکستنشن مو از وسایل و پنسی‌های موی گرم برای اتصال موهایی که قرار است به موهای شما اضافه شود، استفاده خواهد شد. برای آنکه عمل اکستنشن مو در این حالت گرم و سریع انجام شود ابتدا باید به جنس موی افراد دقت کرد.

دوم: اکستنشن موی موقت

این نوع اکستنشن مو براحتی قابل جداشدن و اتصال است و نیز برای عمل اتصال تارهای مصنوعی مو را با کلیپس‌های مخصوص و چسب انجام می‌دهند و یا از بافت‌های آماده استفاده کرده و آن را به موی طبیعی پیوند می‌زنند. به این روش استکشن مو موقت انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: لیفت و لمینت یا اکستنشن مژه؟

سوم: اکستنشن موی نیمه دائمی

طول عمر اکستنشن مو نیمه دائمی حدود دوماه است. در این روش نوارهای مو یا دسته‌های کوچک مو به رنگ دلخواه و هماهنگ با موی طبیعی خود فرد بوده و با کمک چسب‌های مخصوص موهای طبیعی به موهای افراد متصل می‌شود. بلندی یا پُر حجمی مو به دلخواه خود فرد و با تخصص کسی است که کار را انجام می‌دهد.

چهارم: اکستنشن مو دائمی

دوام اکستنشن موی دائمی همان‌طور که از عنوانش پیداست طول عمر بیشتری نسبت به روش‌های قبلی دارد که حتی می‌شود به جرئت گفت که تا بیشتر از شش ماه طول عمر دارد. در این روش می توان موهای بیشتر و پُر پشت‌تری با حجم بالا به موهای طبیعی فرد اضافه کرد و زیبایی دلخواه و چشم‌نوازی را به موهای خود داد.

بیشتر بخوانید: ده بیوتی بلاگر برتر ایرانی

نکاتی که باید قبل از اکستنشن مو بدانید

عوامل مؤثر بر هزینه اکستنشن مو

اکستنشن مو نیز مانند هر خدمات زیبایی دیگری به عوامل مختلفی در هزینه نهایی بستگی دارد. قیمت اکستنشن مو با رده‌بندی‌های متفاوت این روزها هم در آرایشگاه‌ها و هم در مراکز تخصصی یافت می‌شود. قیمت اکستنشن موی طبیعی همان‌طور که منطقی به نظر می‌رسد، به خاطر موی طبیعی انسان که در آن به کار رفته شده است گران‌تر از موی مصنوعی است و طبعاً قیمت اکستنشن موی مصنوعی پایین‌تر از موی طبیعی محاسبه خواهد شد. بنابراین این موضوع بسته به بودجه خود فرد است که از کدام نوع مو در اکستنشن موی خود استفاده کند‌.

بیشتر بخوانید: حنای ابرو چیست؟

هزینه‌های اکستنشن

هزینه اکستنشن مو علاوه بر جنس موی استفاده شده در پروسه، به روش انجام آن و میزان تخصص لازم جهت این عمل نیز بستگی دارد. قیمت اکستنشن موی کلیپسی به علت سادگی روش انجام آن و ماندگاری بسیار کوتاه آن، ارزان‌ترین روش در برآورد قیمت اکستنشن مو است. قیمت اکستنشن مو با لیزر، به علت تخصصی بودن آن و همین‌طور ماندگاری و کیفیت بالای تضمینی آن، نسبت به سایر روش‌ها گران‌تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: فیشال صورت از صفر تا صد!

نکاتی که باید قبل از اکستنشن مو بدانید

حجم و اندازه مو بر هزینه اکستنشن مو تأثیر دارد

هزینه اکستنشن مو به حجم و اندازه موی به کار رفته شده در اکستنشن هم بستگی دارد. قیمت اکستنشن موهای بلند طبیعتا بیشتر بوده، به علاوه اینکه نگهداری از آن‌ها هم نیاز به وقت و هزینه‌ای مضاعف دارد. یکی از این هزینه‌ها، قیمت ترمیم اکستنشن است. برای بالا نگهداشتن سلامت، کیفیت و زیبای موی اکستنشن شده بهتر است هر چند وقت یکبار به آرایشگاه خود مراجعه کرد و ترمیم مو را انجام دهید. گاهی بعضی از مراکز تخصصی اکتنشن مو قیمت‌ِ موی اضافه شده را به صورت شاخه‌ای تعیین می‌کنند. این امر باعث آن می‌شود شما با توجه به بودجه و اندازه مورد نظرتان تعداد شاخه‌های دلخواهتان را برای اضافه شدن به موهای‌تان انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: ماسک‌های خانگی یا آماده؟ مسئله این است!

قیمت هر شاخه اکستنشن موی طبیعی با توجه به کیفیت و جنس آن (بدون رنگ و دِکُلره بودن)، بدون داشتن موخوره، صاف و یک دست بودن، از حدود ده هزار تومان به بالا شروع می‌شود. شاخه‌های موهای مورد استفاده برای اکستنشن معمولاً به صورت گرمی اندازه‌گیری می‌شوند. لازم است بدانید که در انتخاب تعداد شاخه‌ها نیز باید دقت کنید، چراکه افزایش بیش از حد تعداد شاخه‌ها باعث حجیم شدن مصنوعی موی شما می‌شود. بعلاوه زیاد بودن و غیر طبیعی حجم موهای‌تان، پروسه نگهداری از آن‌ها مانند شستشو، خشک کردن، شانه زدن، تقویت کردن و.. را بسیار سخت می‌کند.

نکاتی که باید قبل از اکستنشن مو بدانید

اکستنشن یا کاشت مو

کاشت موی مصنوعی یکی دیگر از پروسه‌های پُر طرفدار زیبایی در این دوران است. اما کاشت مو علاوه بر هزینه بیشتر، عملی سخت‌تر و زمان بر است. یکی از نکات مهم درباره‌ی تفاوت اکستنشن و کاشت مو سن مراجعه کننده است. کاشت مو برای افراد زیر ۲۳ سال ممنوعیت دارد. ضمن اینکه میزان نتیجه بخش بودن کاشت مو به واکنش بدن شما بسیار وابسته است، همچنین کاشت مو هزینه‌های بسیار گزافی در پی دارد در حالی که اکستنشن مو چه مصنوعی و چه طبیعی هزینه‌ای بسیار کمتر از کاشت دارد. از طرفی کاشت مو بیشتر برای آقایان که موهای کوتاه دارند، کاربرد دارد و نوعی روند درمانی به حساب می‌آید. ضمن اینکه نیاز به دقت و چک آپ‌های مهم پزشکی داشته و زیر نظر چندین نفر از عوامل کادر درمان، صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: استفاده از فوم شستشو بهتر است یا ژل شستشو؟ چرا؟

علاوه بر تمام موارد ذکر شده کاشتن مو در یک مرحله انجام نمی‌گیرد و پروسه‌ای چند مقطعی دارد. یکی از توصیه‌های مهم برای بالا بردن رضایت‌تان و داشتن اکستنشن موهایی زیباتر و با دوام‌تر، انتخاب موی طبیعی برای اکستنشن است. قیمت موی طبیعی استنشن متغییر است. اما شما قطعاً می‌توانید با توجه به معیارها و بودجه‌تان گزینه مناسبی برای خود بیابید.

1

خانم شاهین

شیما بهرامعلیان مدت هاست که می‌نویسد و در مجله‌های آنلاین فعالیت دارد. او گنجینه اصلی خود را تجربه می‌داند و نوشته‌هایی مملو از اطلاعات به روز در رابطه با زیبایی و موضوعات جذاب دیگر دارد؛ این گونه است که تجربیات او به ما انتقال داده می‌شوند، که هم سرگرم کننده اند و هم ترفندهای جالب را به ما می‌آموزند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *