مزایا و معایب کلاژن تراپی مو

مزایا و معایب کلاژن تراپی مو

بنر سایت

هیچ کس دوس ندارد موهای نازک، شکننده و آسیب دیده داشته باشد. افراد همان طور که از اعضای بدن خود محافظت می‌کنند، به فکر سلامت موها و زیبایی ظاهری خود نیز هستند و حتی اگر به آن اهمیت ندهند و وقتی برای رسیدگی به موها نداشته باشند، خواه ناخواه ذهنشان به آن مشغول می‌شود. مراقبت از موها در خانم‌ها، به علت استفاده از مواد شیمیایی زیاد نظیر رنگ و دکلره، استفاده از وسایل حرارتی، داشتن موهای بلند و… سخت‌تر از آقایان است و به همین دلیل، روش‌های بسیاری برای ترمیم موها و ایجاد ظاهر بهتر برای موهای صدمه دیده مخصوص خانم‌ها به وجود آمده است. البته که آقایان نیز می‌توانند از این راهکارها استفاده کنند و به آرایشگاه‌هایی که این خدمات را ارائه می‌دهند مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: مزایا و معایب بوتاکس مو

 

 

مزایا و معایب کلاژن تراپی مو

 

کلاژن تراپی مو

یکی از این روش‌ها اعمال کلاژن تراپی بر مو است. اگر با کراتینه کردن موها، پروتئین تراپی، بوتاکس مو، ریباندینگ و… آشنا باشید این روش نیز برایتان آشنا است. پیش از پرداختن به مزایا و معایب کلاژن تراپی مو باید ببینیم که کلاژن چیست، چه نقشی در بدن دارد و کاربرد آن در کلاژن تراپی مو چگونه می‌تواند باشد.

بیشتر بخوانید: نکاتی که باید پیش از کراتینه کردن موها بدانید

 

 

مزایا و معایب کلاژن تراپی مو

 

کلاژن

فیبروبلاست‌ها که مسول ساخت پروتئین‌های بدن هستند، نوعی پروتئین تولید می‌کنند که بیشترین تراکم را در بدن دارد و 30 درصد پروتئین بدن را تشکیل می‌دهد. این پروتئین رشته‌ای بوده، متشکل از آمینو اسیدها است و سنتز آن در انواع بافت‌های پیوندی بدن، همچون مفاصل، پوست، ناخن، استخوان و… صورت می‌گیرد. آمینو اسیدهای درون کلاژن گلیسین، پرولین، هیدروکسی و آرژنین هستند و به در کنار سایر پروتئین‌های مفید مانند الاستین، به موها انعطاف می‌دهند.

این ماده سخت‌ترین رشته بافت پیوندی است و ترمیم آن بسیار دشوار می‌باشد. در نتیجه وجود آن، پوست و مو شاداب می‌مانند و حیات خود را حفظ می‌کنند. گفتنی است که این پروتئین در نزدیکی با پیاز مو قرار دارد و به رساندن مواد غذایی از بدن به موها کمک می‌کند. به همین دلیل است که با داشتن کلاژن کافی، موهایی شاداب، ضخیم، محکم و باطراوت خواهیم داشت و از تخریب و ریزش آن‌ها جلوگیری خواهیم کرد. این ماده 3 نوع دارد که کلاژن نوع 1 ، کلاژن نوع 2 و کلاژن نوع 3 هستند. موهای ما دارای کلاژن نوع 1 بوده که باید تامین شود.

با افزایش سن، میزان تولید پروتئین‌های پایه‌ای مانند کلاژن کاهش یافته و بدن با کمبود آن‌ها مواجه می‌شود. کاهش این ماده در موها می‌تواند خاصیت کشسانی و ارتجاعی آن‌ها را از بین ببرد و باعث شکنندگی، ایجاد موخوره و خشکی شود. به همین دلیل از روش‌هایی همچون کلاژن تراپی مو استفاده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: تفاوت کراتینه و پروتئینه مو چیست؟

 

 

مزایا و معایب کلاژن تراپی مو

 

کلاژن تراپی مو چیست؟

مو برای بازسازی خود، به مواد تقویتی قوی نیاز دارد، به خصوص اگر آسیب دیده باشد. زمانی که به ریزش مو دچار می‌شوید، موهایتان زبر و دهیدراته می‌شوند، حالت دادن به آن‌ها غیر ممکن است، موخوره دارند و زبر و بد حالت اند باید به سراغ درمان بروید. یکی از جدیدترین تکنیک‌های احیای مو کلاژن تراپی مو است که با هدف بهبود بخشیدن به وضع کلی موها انجام می‌گیرد. این روش برای زمانی که کلاژن مو به هر دلیلی کاهش یافته و زیبایی و سلامت فرد را بر هم زده استفاده می‌شود و ادعا شده که با انجام دادن آن، رشد مو افزایش یافته، درخشان، ضخیم، خوش‌زنگ، زیبا و یکدست می‌شود. در ادامه به مزایا و معایب کلاژن تراپی مو می‌پردازیم تا ببینیم چقدر می‌تواند تاثیرگذار باشد و سلامت موهایمان را حفظ کند.

بیشتر بخوانید: 5 روش خانگی درمان شوره سر

 

مزایا و معایب کلاژن تراپی مو

 

کلاژن تراپی مو چگونه انجام می‌گیرد؟

ترمیم و نوسازی کلاژن دشوار است و ساخت آن در بدن صورت می‌گیرد. برای ساخت این پروتئین به موادی همچون ویتامین C نیاز است اما منبع مشخصی برای کلاژن وجود نداشته و فرد می‌تواند با خوردن مکمل‌های کلاژن، ماهی، گوشت قرمز، مرغ، مواد حاوی جوانه گندم و ویتامین، تخم مرغ، آجیل، ماست و… شانس دریافت و سنتز این ماده را بیشتر کند. کلاژن تراپی مو نیز به شما تضمین 100 درصد نمی‌دهد و با یک شامپوی مخصوص دارای کلاژن صورت می‌گیرد. این شامپو به پاکسازی موها نمی‌پردازد و توسط فرد متخصص و باتجربه، بر موهای شما قرار می‌گیرد تا آن‌ها را ترمیم کند.

ابتدا موهای شما را شستشو می‌دهند و آن را با حوله خشک می‌کنند. سپس مواد شامپو کلاژن تراپی مو را بر سر شما قرار می‌دهند و خوب ماساژ می‌دهند. با گذشت 50 تا 90 دقیقه، موها را شستشو می‌دهند و از کمی نرم کننده نیز استفاده می‌کنند. مرحله بعدی براشینگ و خشک کردن مو با سشوار است که در نهایت با اتو کردن مو در مرحله پایانی به اتمام می‌رسد. درجه حرارت اتو باید 480 درجه فارنهایت باشد.

مزایا و معایب کلاژن تراپی مو می‌گوید که این کار نه تنها رشد موها و لطافت تارهای آن را افزایش می‌دهد، بلکه از سفید شدن زودرس آن نیز جلوگیری می‌کند. خوبی این کار این است که دردسر کمتری نسبت به روشی مانند کراتینه کردن مو دارد و به دستگاه خاص، محل تهویه مخصوص و کارهای ویژه نیازی ندارد.

بیشتر بخوانید: 10 درمان خانگی موخوره

 

مزایا و معایب کلاژن تراپی مو

 

مزایا و معایب کلاژن تراپی مو

مزایا

  • کلاژن تراپی مو از ریزش موها می‌کاهد. هر چند این امر هنوز ثابت نشده و از آن جایی که تکنیکی نو برای موها به حساب می‌آید، آزمایش‌های لازم بر آن صورت نگرفته است.
  • این روش موها را درخشان، جذاب، خوش حالت و سالم می‌کند و سبب درمان مشکلاتی مانند موخوره و خشکی مو می‌شود. کلاژن موجود در مواد کلاژن تراپی مو ضخامت دهنده است و ضمن استحکام بخشی به موها، آن‌ها را مقاوم و اعطاف پذیر می‌کند تا از شکنندگی جلوگیری شود.
  • ادعا می‌شود که این کار زمان سفید شدن موها را به تعویق می‌اندازد.
  • بر اساس مزایا و معایب کلاژن تراپی مو ، این روش به عنوان روشی درمانی تبلیغ می‌شود، در حالی که اکنون برای ما روشن شده کراتین درمانی و حتی پروتئین تراپی دارای عوارض اند و نمی‌توانند درمان کننده باشند؛ اما تکلیف کلاژن تراپی مو هنوز مشخص نیست.
  • کلاژن تراپی مو ساختمان موها را نوسازی می‌کند و سبب افزایش حجم مو می‌شود.
  • با این کار شانه کردن موها، حالت دادن به آن‌ها و آماده شدن برای مجالس خاص آسان‌تر می‌شود و در زمان صرفه جویی خواهد شد.
  • مزایا و معایب کلاژن تراپی مو می‌گوید که این تکنیک برای پوست کف سر ضرر ندارد و ملایم است.
  • کلاژن تراپی مو بدون مواد شیمیایی مضر مانند فرمالدهید است.
  • این شیوه نسبت به تراپی‌های دیگر مو بسیار ایمن است.

بیشتر بخوانید: راه‌های تقویت مژه بعد از اکستنشن

 

مزایا و معایب کلاژن تراپی مو

 

معایب

  • در کلاژن تراپی مو از حرارت بالای اتو استفاده می‌شود که در صورت فشار به ریشه موها می‌تواند باعث ریزش شود.
  • مزایا و معایب کلاژن تراپی مو این است که این تکنیک قیمت زیادی دارد.
  • میزان ماندگاری اثر این کار بین 2 تا 4 ماه است و پس از آن به ترمیم نیاز دارد. این روش دائمی نیست.
  • با هر بار شستشو، اثر کلاژن تراپی مو کاهش می‌یابد.
  • لازم است که 2 تا 4 روز پس از انجام کلاژن تراپی مو به حمام نروید و از برخورد آب با موهای خود پیشگیری کنید.
  • ماندگاری این روش از سایر تراپی‌های مرسوم کمتر است.
  • مزایا و معایب کلاژن تراپی مو شامل عدم نفوذ این ماده به عمق موها هستند. مواد کلاژن تراپی مو تنها بر لایه خارجی و کوتیکول مو تاثیر می‌گذارند.
  • این روش می‌تواند حساسیت و آلرژی ایجاد کند و یا افراد دارای آلرژی را اذیت کند.

 

 

 

1

سوگند شریفی

سوگند شریفی دانشجوی تئاتر دانشگاه تهران، عاشق و شیفته حوزه آرایشی بهداشتی است و هنر را آمیخته با زیبایی می‌داند. او فعالیت‌های آنلاین را دوست دارد و می‌گوید اینترنت بهترین اختراع بشر است. می‌نویسد و می‌خواهد با این کار چیزهایی که می‌داند را در دسترس همه قرار دهد‌. چون مد، زیبایی و سلامت باید برای همه باشند.

یک پاسخ

  1. سوگند عزیز مطالبتون علمی و خوب بود بابت این پست مفید از شما قدردانی می کنم کاش همین طور که به زیبایی و هنر علاقه دارید با پوشش مناسب و تصاویر پوشیده تر زیبایی را ارزشمند تر و گرانبهاتر در معرض دید عموم قرار دهید و هنرنمایی خود را صدچندان کنید… موفقیت شما را خواستارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *